Sinu Minecrafti kasutaja nimi: Markus169
Vanus: Paari kuupärast 12.
Kaua oled minecrafti mänginud: Umbes 3-4 aastat või rohkem.
Kaua oled Prica serveris mänginud: Kokku arvestades umbes mingi 4-6 kuud(ma ei tea nii täpselt).

Kas käid koolis (klass) või töötad: Lähen viiendasse klassi.
Kas sind on Prica serveris karistatud millegi eest (kui jah, siis mille eest): Pole mitte kordagi karistatud.
Miks me peaksime sind abistajaks valima?: Sest mulle meeldib abistada ja meeldib kui kõik oleks rahulik ja korras.
Kui aktiivne sa oled serveris (mitu tundi päevas umbes): Hetkel olen 2 tundi päevas,aga kui saaksin juhtkonda oleks umbes 4-5 tundi päevas.
Varasemad kogemused (nimeta serverid): Omanud/oman enda serverit(Markus169),EstCraft(olin abistaja,mode ja pea-mode),ja ühes serveris olin abistaja ja mode (nimi ei tule meelde).
Kuidas käitud abistajana, kui mängija solvab ning segab kaasmängijaid?: 1-3 hoiatust,siis edasi 15 min-1tund mute.Kui ikka aru ei saa siis võibolla isegi ban(kui asi nii kaugele jõuab).
Kuidas käitud abistajana, kui mängija soovib oma alale kaitset?: Küsin:„Kas postid on olemas”.Kui on siis lähe kohale ja edasi läheb proti panemiseks.

Lisainfo enda kohta: Olen tavaline pikade plondide juustega poiss kellele meeldib beatbox ja käin mitmes trennis.Vabal aja meeldib süntesaatorit(elektri klaverit)mängida + olen lõpetanud muusikakooli 4 klassi(ja sealt pärineb mu muusikaline oskus).Ja kui keegi tahab teada mis pilli mängisisn siis küsida võib alati.